воскресенье, 28 февраля 2016 г.

Де і як відсвяткувати 8 Березня?

Найголовніший свято Весни вже зовсім скоро. Для тих дівчат, які ще не вирішили, як і де будуть відзначати 8 Березня, ХОЧУ пропонує ознайомитися з афішею святкових заходів у Києві.
Де і як відсвяткувати 8 Березня?
Вихідні на 8 Березня 2015

Де відсвяткувати 8 Березня: Family Fun Fest

Мам порадують: ярмарок подарунків, Beauty зона, відкритий лекторій, фудкорт від ресторану і партнерів фестивалю, фотозона для гарних сімейних фотографій, велика дитяча програма на весь день.
Де: Nivki-hall
Коли: 7-8 березня, 11:00-19:00
Вхід: 40 грн.

Куди піти 8 Березня всією сім'єю: Березневий Брю-хо-хо!



Жінкам запропонують оригінальні прикраси від молодих українських хенд-мейкерів, смачні еко-частування. Всі бажаючі зможуть взяти участь в цікавих майстер-класах.
Де: Будинок офіцерів
Коли: 7-8 березня

8 Березня для творчих жінок: Майстер-фест



Запрошують всіх, хто знає, що таке Натхнення;). На фестивалі не лише допоможуть зробити своїми руками подарунок або сувенір, але і надихнуть творити без втоми. Звичайно, не обійдеться без розіграшів і смакоти.
Де: галерея Лавра
Коли: 6-8 березня.

8 Березня для українофілів: Сучасне українське кіно



Глядачам представлять стрічки на тему виховання і відносин. Після показів буде можливість поспілкуватися з режисерами.
Де: Freud House
Коли: 7 березня, 19:00.

Куди піти 8 Березня допитливим:

Лекція «Що святкуємо 8 березня: сьогодні, вчора, завтра?»



Ви замислювалися над тим, що день, який ми відзначаємо як свято весни і краси», який жінкам дякують за те, що вони жінки, дарують квіти, а чоловіки готують сніданок і миють посуд, коли мав інше наповнення? Його визначали смисли боротьби за гідну оплату праці та інші трудові права, звільнення жінок від гніту побуту і Домострою. На лекції ми здійснимо подорож у минуле: розглянемо пострадянські ритуали 8 березня, звичаї в Радянському Союзі різних десятиліть, поки не дійдемо до соціалістичних витоків свята. І разом подумаємо – яким цього свята бути далі?
Де: Культурний проект
Коли: 8 березня, 14:00
Вхід: безкоштовно.

Лекція «Жінка-об'єкт і жінка-суб'єкт в історії мистецтва. Ким, як і коли був поставлений жіноче питання в мистецтві?»



Жінки поступово почали відігравати все більш активну роль в житті суспільства і в кінці кінців, голосно заявили про себе в сфері, яка традиційно вважалася чоловічою справою – у сфері мистецтва. Знамените есе Лінди Нохлин «Чому не було великих жінок-художниць», що вийшла в 1972 році, починає довгу і плідну дискусію в науковому середовищі і пропонує феміністичний погляд на історію мистецтва. Про те, куди ця дискусія завела дослідників і як виглядає жіноче мистецтво розкажуть на лекції.
Де: Культурний Проект
Коли: 7 березня, 14:00
Вхід: 65 грн.

8 Березня для гурманів: чайхоне ESHAK



Зазивають чарівних дам відсвяткувати в хорошій компанії в затишній атмосфері. Обіцяють улюблені делікатеси і напої, музичний супровід від модного Dj з мелодійними треками. І, звичайно ж, подарунки! Кожній гості – келих шампанського в якості компліменту.
Де: Ресторан-чайхона ESHAK
Коли: 8 березня, 17:00.

8 Березня для дам і кавалерів: Intelligent



Бачили коли-небудь, як кавалери-у строгих костюмах кружляють у танці дам у вечірніх сукнях під отборнейший хаус? Ласкаво просимо на Intelligent.
Де: Atlas
Коли: 7 березня, 23:00
Вхід: 80 грн.

Де провести 8 Березня меломанам:

Концерт гурту «НЕАНГЕЛИ»


Де: D'lux
Коли: 7 березня, 21:00

Концерт гурту «DZIDZIO»


Де: Atlas
Коли: 7 березня, 19:00


  • Привітання з 8 березня проза
  • Відкритка на 8 Березня

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий