понедельник, 26 декабря 2016 г.

2017 РІК - РІК КОГО (ЯКОЇ ТВАРИНИ) ЗА ГОРОСКОПОМ

2017 рік - рік Червоного Вогняного Півня
Поздоровлення з Новим роком 2017 у віршах

У 2017 році господарем року, згідно з гороскопом, буде акуратний, елегантний і трохи педантичний Червоний Вогняний Півень. Незважаючи на свою скрупульозність, його не можна назвати нудним. Також як і символ року, що минає, він любить веселощі, радість і блиск. У цій статті ми постараємося відповісти на наступні питання - що принесе нам рік Червоного Вогняного Півня і яким буде 2017 рік для кожного з нас.

Рік Червоного Півня 2017 - чого від нього чекати?

Червоний Вогняний Півень вкрай педантичний і скрупульозний, дуже любить порядок у всьому. Тому це позначиться на всіх сферах, як у кожної людини зокрема, так і в світі загалом. Багато проблеми і негаразди в цьому році вирішуватися. Такий же порядок настане і в емоційному плані. Нарешті в голові проясниться, і ви зможете прийняти рішення, яке так давно шукали.

Багато астрологів сходяться на думці, що особливу увагу необхідно приділити економічних питань та питань кар'єри. Символ 2017 року дуже любить цілеспрямованих і діяльних людей. Тому все можливо, варто лише проявити працьовитість і силу волі.

Але не все так райдужно, як здається на перший погляд. Червоний Вогняний Півень вкрай амбітний, самозакоханий і нестриманий, а це говорить про те, що 2017 рік буде переповнений різними конфліктами і сварками з близькими людьми, з начальством, колегами і сусідами. Що ж, головне постарайтеся проявляти терпимість і поблажливість. Це лише негативна енергія 2017 року, з яким під силу впоратися кожному з нас, а от налагодити зіпсовані відносини зі значимими для нас людьми часом буває неможливо. Але в цьому є і позитивна сторона, адже завдяки вирішенню конфліктних ситуацій ми стаємо старше і досвідченіше, а що може бути цінніше цього, чи не так?

Червоний Вогняний Півень також є символом оновлення, початку нового етапу в житті. Це як раз той момент, яким варто скористатися, щоб щось змінити у своїй долі. Не сидіть на місці, і йдіть до своєї мети, а якщо Червоний Вогняний Півень побачить ваше завзятість, то обов'язково допоможе вам і подарує щасливий випадок, який круто змінить ваше життя на краще.

Астрологи застерігають і тих, хто схильний думати про погане і нагнітати ситуацію. Символ 2017 року може розсердитися і провчить вас. Тому якщо ви бачите, що до вас наближаються проблеми, зберігайте холоднокровність і розважливість. Не потрібно також виявляти і надмірну наївність, зніміть рожеві окуляри і подивіться на своє життя більш реалістично, може вже давно пора щось давно поміняти і перейти до наступного етапу свого життя?

Очікується також і сплеск любовних емоцій і почуттів. Заміжнім і одруженим раптом захочеться завести інтрижку на стороні. Пам'ятайте, що ці почуття підуть і такі стосунки не мають майбутнього, а от сім'ю ви можете зруйнувати таким чином. Тому краще цей емоційний сплеск повністю подарувати своєю/своїм дружині/чоловікові. Повірте, якщо ви так зробите, то у ваших відносинах знову настане медовий місяць, а ваша половинка розкриється зовсім з несподіваного для вас боку.

Характер Вогняного Півня - символ 2017 року

Людей, народжених у рік Червоного Вогняного Півня не можна назвати простими і легкими у спілкуванні. Вони зарозумілі, часом самозакохані, і іноді нарциссичные. Але в цьому є і позитивна сторона, адже в такому випадку вони розбірливі у виборі друзів, вкрай обережними і вміють стежити за собою. Такі люди з самого дитинства люблять покрасуватися перед дзеркалом і хизуватися красивим вбранням.

Ті, хто народжується під знаком Вогняного Півня зазвичай виростають прекрасними ораторами, що дозволяє їм стати лідером у будь-якій компанії. А працьовитість і сила волі допомагають досягти успіху у будь-якій області. У справі вони скрупульозні і послідовні, тому все, за що не візьметься Вогненний Півень виконано ідеально.

Народжені в рік Півня зазвичай хороші сім'янини, які трепетно ставляться до своїх домочадців. Вони дбайливі і господарські, але якщо їх чоловік або дружина захоче взяти владу в свої руки, то навряд чи це вийде, смиренність і лагідність це не про них.

Обмежувати і ставити рамки, спілкуюся з такими людьми, ні в якому разі не можна, це знизить їх бажання спілкуватися, в роботі з таким начальством вони ліниві і непослідовні. Їм просто стане нудно і нецікаво.

2017 рік Півня для кожного знака зодіаку

Більш докладно про те, що чекає на кожного з нас у рік Півня ви можете дізнатися прочитавши гороскоп на 2017 рік від Відьмочки.

Овен

У цьому році ви опинитеся на порозі нового життя, але потрібно зробити перший крок. Не чекайте, що все само собою прийде, проявіть наполегливість і силу волі у досягненні своєї мети і тільки тоді прийде успіх.

Телець

Всім, хто народився під знаком Тельця в 2017 році буде жарко, адже то і справа будуть займатися почуття до протилежної статі. На думку астрологів, на серйозні відносини розраховувати не варто. Також 2017 рік для представників цього знаку стане періодом переосмислення цінностей і перебудови свого характеру і своїх життєвих установок.

Близнюки

У 2017 році, якщо до вас прийде невдача або проблема, то і в подвійному розмірі. Але, на думку астрологів, ця чорна смуга обернеться згодом подвійним, а то й потрійним щастям і успіхом. Проте, якщо тільки з усіма проблемами ви впораєтеся з гідністю, тобто без нарікання і виявляючи силу духу.

Рак

Ваша щоденна праця і стане вашим талісманом і гарантом того, що в майбутньому Червоний Вогняний Півень обдарує вас удачею й успіхом. При цьому, варто запам'ятати, що чим більше ви працюєте над собою і над отриманням бажаного, тим більше успіху і везіння ви отримаєте взамін.

Лев

У вашому випадку 2017 рік пройде під девізом змін та успіху у всіх сферах життя. Ваша доля кардинально зміниться в кращу сторону, але для цього вам необхідно стати простіше по відношенню до оточуючих, а також забути про свою лінь.

Діва

У 2017 році астрологи радять більше часу приділяти роботі, так як Червоний Вогняний Півень буде вам допомагати в просуванні по кар'єрних сходах. Але пам'ятайте також, що всіх грошей не заробиш, а здоров'я не повернути. Тому не перестарайтеся в спробі знайти свою птицю щастя.

Ваги

У цьому році, за словами астрологів, можливо, ви зустрінете людину, до якого у вас почуття спалахнуть. Фахівці попереджають, що до таких відносин необхідно поставитися з усією серйозністю, оскільки надалі вони можуть перерости в щось більше.

Скорпіон

У сімейних Скорпіонів 2017 рік буде насичений подіями - можливе поповнення в родині, істотне збільшення сімейних доходів і навіть придбання нерухомості. Головне в цій ситуації не розгубити почуттів один до одного.

Стрілець

Вже з перших днів життя можливі круті зміни. Але будьте обережні, адже вони можуть нести й негативний характер, все залежить від того, наскільки правильно ви будете себе вести. Не заздріть і не здійснюйте недобрих вчинків.

Козеріг

У цьому році для вас головне рухатися, почніть подорожувати, навчитеся того, що давно хотіли зайнятися, відвідайте тренінги. В іншому випадку ви ризикуєте впасти в депресію і апатію. Не сидіть на місці і побачите, що все змінюється на краще.

Водолій

У 2017 році вам належить пройти досить життєвих уроків. Все це заради того, щоб ви нарешті зняли рожеві окуляри і почали жити реальністю. Всі події, які будуть з вами відбуватися, будуть показувати вам непорушні істини. Наприклад, що для досягнення своєї мети необхідно не просто виношувати плани і мріяти про неї, а й щось робити, виконувати якісь завдання.

Риби

В цьому році Риби зможуть проявити себе з найкращої сторони, ви постійно будете вихлюпувати оточуючим масу цікавих і чудових ідей. На роботі, вдома, в компанії друзів ви будете блищати і вас оточать увагою. Що ж, з одного боку - це можливість досягти високих результатів, а з іншого - це серйозне випробування. У моменти своїх успіхів, не забувайте про близьких, які були з вами і підтримували вас і в часи сильних провалів, ваші успіхи - це і їхня заслуга.
Новорічна листівка на Рік Півня 2017 на телефон

Новий рік 2017 - як зустрічати, що одягти, що подарувати

З кожним днем до нас наближається новий 2017 рік Червоного Вогняного Півня. Святковий новорічний вечір кожен з нас буде намагатися провести якомога веселіше і радісніше, адже як новий рік зустрінеш, так його і проведеш. Але як правильно зустріти Вогняного Півня, щоб прийдешній рік приніс тільки щастя, удачу і гармонію? На це питання ми і постараємося відповісти. Привітайте знайомих, родичів, близьких вам людей новими Привітаннями з Новим Роком 2017.

Що принесе 2017 рік Червоного Вогняного Півня

Червоний Вогняний Півень вступить у свої права 28 січня 2017 року, з настанням китайського нового року.На думку фахівців астрологів, Півень у східному календарі - це символ оновлення, початку чогось нового і невідомого. Тому і прийдешній рік обіцяє зміни в житті кожної людини. Зміниться ситуація і в більш масштабному плані - в країні, а також на світовій арені. Що ж, будуть ці зміни приємними чи ні - у ваших руках.

У 2017 році дуже пощастить цілеспрямованим і наполегливим людям. Це не той випадок, коли ви нізвідки зірвете великий куш. Червоний Вогняний Півень буде допомагати тільки тим, хто щось робить для досягнення своїх бажань і проявляє силу волі.

Для всього світу і кожної країни окремо новий 2017 рік стане переломним. Якщо будуть вибори, то новий глава держави проявить себе з нової сторони, і зробить все можливе, щоб щось змінити в країні. Інше питання, який вплив матимуть ці зміни на добробут країни. Про це астрологи мовчать. Але одне можна сказати точно - саме рік Червоного Вогняного Півня стане відправною точкою від кризи до добробуту. Звичайно ж, все налагодиться не за один рік, але надія на світле майбутнє все ж є.

У міжособистісних відносинах буде нелегко знайти порозуміння і компроміси. Це обумовлено особливостями характеру господаря 2017 року. Що ж, намагайтеся в прийдешньому році не приймати все близько до серця і зберігати холодний розум при будь-якому конфлікті. А головне - цей рік-це можливість для кожного з нас навчитися знаходити компроміси в конфліктних ситуаціях. Не обійдеться без чвар і на світовій арені. На думку астрологів, глави держав і справа з'ясовуватимуть між собою, хто головний.

Характер Червоного Вогняного Півня

Це точно неоднозначна особистість. Такі люди зазвичай є сімейними, адже вони люблять, а головне вміють піклуватися про своїх близьких. Але ось винятковою вірністю представники цього знака, на жаль, не відрізняються. Їх велелюбність і тяга до флірту часом заважають їх сімейному щастю.

Люблять Вогненні Півні і покрасуватися перед дзеркалом, при чому незалежно від статі. Більше того, вони вміють це робити і прикладають чимало зусиль. Одне з кращих переваг таких людей - це розуміння того, що краси не можна домогтися тільки зовні. Тому вони намагаються зростати духовно і інтелектуально, але не для власного задоволення, а для того, щоб показати себе.

Представники цього знака зазвичай ретельно підбирають своє коло, так як розуміють, що середовище має тісний зв'язок з розвитком людини. Тому і дружити Червоний Вогняний Півень буде тільки з тими людьми, які підходять йому по розумовому і духовному розвитку.

Ще одна якість таких людей - це любов до всього прекрасного. В їх квартирі завжди буде особливий інтер'єр, їх супутники завжди є окрасою будь-якої компанії, а робоче місце завжди буде відрізнятися красою і оригінальністю.

Як ми вже згадували, бути поруч з Червоним Вогненним Півнем досить важко, зокрема з-за того, що важко заслужити його довіру. Але якщо це вийде, то в результаті ви отримаєте самого дбайливого і ніжного супутника або друга.

Де і як зустріти новий рік 2017 - рік Червоного Вогняного Півня

Якщо ви на 2017 рік вирішили подорожувати, то краще відкласти поїздку хоча б на кілька днів. Все тому, що цей знак східного гороскопу завзятий сім'янин і домосід. Саме це на думку астрологів зможе принести гармонію і взаєморозуміння у сім'ї. Якщо ж поїздку скасувати не можна, то хоча б їдьте з сім'єю.

Найголовніше правило в цьому році - в жодному разі не можна проводити новорічний вечір окремо від своєї сім'ї. Це може погано позначитися на взаєминах між членами сім'ї. При цьому, якщо є якісь розбіжності і образи, то краще розібратися з ними до опівночі. Інакше, якщо ви зустрінете 2017 рік у сварці з таємницею образою на серці, то господар цього року буде вкрай незадоволений і може навчити вас. Тому краще знайти компроміс, попросити вибачення і помиритися. Під час самого святкування не можна сваритися, краще стримати свій запал і в деяких ситуаціях краще просто промовчати, а згодом, після свят, коли емоції зовсім підуть, можна спокійно поговорити і прийти до спільного знаменника. Якщо ж це був дрібниця, то це забудеться, а відносини не зіпсуються.

Ідеальним варіантом для зустрічі Нового року 2017 є велика й весела компанія друзів. Запросіть саме тих людей, з якими ви хотіли б об'єднатися в прийдешньому році.

У чому зустрічати Новий рік 2017

Як ви вже здогадалися, головний колір 2017 року, в принципі як і минулого - це червоний. При цьому не обов'язково зупинятися на класичному червоному, можна придбати вбрання бордового, червоного і навіть всі відтінки рожевого кольорів. Взагалі астрологи стверджують, що господареві 2017 року сподобаються всі вогненні відтінки, а це значить в цей список можна включити помаранчевий і жовтий. Якщо ж вогненні відтінки вам не до вподоби, то гарними квітами будуть і фіолетовий з синім. Це точно приверне увагу Півня.

Якщо говорити про стилі, то в цьому році для дівчат кращим варіантом будуть асиметричні вбрання і неважливо, що саме - спідниця з блузою, плаття або навіть комбінезон. А ось чоловікам в цьому році краще зовсім відійти від недбалого стилю і відмовитися від смішних футболок і порваних джинсів. Подбайте про те, щоб виділятися і виглядати оригінально, але в той же час елегантно. Нехай це буде пуловер або джемпер з брюками, головне, щоб вони лише підкреслювали вашу мужність. Те ж стосується і жіночого вбрання - в ньому ви повинні бути жіночною і ніжною, а не кричущою і зухвалою. Залиште цей образ на потім.

Аксесуарів повинно бути не багато, не мало. Дуже важливо в цьому плані знайти золоту середину і краще, якщо їх буде менше, ніж необхідно. Прикраси мають лише підкреслювати ваш образ і доповнювати його. Тому бажано вдягати в цьому році щось звабливе, дотримуйтеся мінімалізму.

Що приготувати на Новий рік 2017

В цьому році господині можуть не обмежувати свою фантазію і вигадку. М'ясні страви, різноманітні салати, закуски, морепродукти і риба - все це обов'язково сподобається символу прийдешнього року. Але щоб закріпити успіх і домогтися свого, астрологи радять поставити м'ясні страви поруч з морепродуктів. Це дозволить в прийдешньому році вхопити птаха щастя і збільшити свої доходи.

Господар майбутнього року вкрай негативно ставиться до всього ненатуральному. Тому ніяких напівфабрикатів на столі бути не повинно. Те ж стосується і готової їжі з ресторанів. Якщо ж вам захочеться піци або ролів, то краще зробіть їх самостійно, це не так складно.

Все ж у представника цього знака є свої переваги - це солодке. Тому саме час діставати свої фірмові рецепти десертів і порадувати своїх близьких. Крім того, щоб у домі завжди водилися гроші і благополуччя, обов'язково поставте на стіл вазу з фруктами.

Як прикрасити стіл на Новий рік 2017

Якщо з минулого року у вас залишилися свічки і ошатні свічники, то сміливо можете діставати їх і в цьому році, так як Вогняна тематика все ще актуальна. Також можна використовувати торішні прикраси червоного кольору. Це може бути що завгодно - серветки, фігурки, композиції, скатертину і так далі.

Але на відміну від року, що минає, Мавпи, при зустрічі 2017 року Півня не варто зловживати надмірним блиском - мішури повинно бути не надто багато, вона повинна просто підкреслювати і створювати святковий настрій.

Обов'язково декоруйте страви, Півень дуже любить красу і витонченість. При цьому бажано додати частування, прикрашений чимось червоним - помідорами, гранатом або червоною ікрою.
Авторська вітальна листівка на Новий рік 2017 на українській мові